Opiskelija putosi valkokankaan takaa kesken luennon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myöhään valvoneet opiskelijat nukahtelevat helposti luentojen aikana, mutta yleensä uneliaisuus haittaa lähinnä heidän omia opintojaan. Youtubessa levinneellä videolla nähdään hauska tilanne, jossa erikoiseen paikkaan nukahtanut opiskelija onnistuu keskeyttämään kokonaisen luennon.

Washingtonin yliopistolla kuvatulla videolla luento saa yllättävän käänteen, kun opiskelija tippuu lattialle salin edessä olevan valkokankaan takaa. Rajun heräämisen kokenut nuori mies nousee ylös ja poistuu salista kuin mitään ei olisi tapahtunut. Salissa olevat opiskelijat puhkeavat nauruun.

– En kommentoi, luennoitsija toteaa.

On epäselvää oliko kyseessä todellinen tilanne vai suunniteltu käytännön pila. 9News-uutissivuston mukaan Facebookissa -käyttäjä Trong Huynh on väittänyt olevansa videolla nukkunut opiskelija. Hän kertoo kyseessä olleen etukäteen suunniteltu kepponen.

Olipa tilanne suunniteltu tai suunnittelematon, video on noussut nopeasti hitiksi sosiaalisessa mediassa. Youtube-käyttäjä Mrhira32:n jakama video on kerännyt muutamassa päivässä yli 400.000 katsomiskertaa.