Sormus estää kumppania katsomasta suosikkisarjaa yksin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla pariskunnilla on nykyään tapana viettää yhteistä aikaa katsomalla sarjojen jaksoja putkeen suoratoistopalveluista, kuten Netflixistä. Joskus toiselle osapuolelle saattaa kuitenkin tulla kiusaus jatkaa koukuttavan sarjan katsomista silloinkin, kun puoliso ei ole paikalla.

Jäätelömerkki Cornetto yrittää ehkäistä tätä pahimmillaan riitatilanteita aiheuttavaa Netflix-pettämistä nykyajan lupaussormusten avulla. Series Commitment -sormukset estävät parisuhteen osapuolia katsomasta sarjoja suoratoistopalveluista, mikäli he yrittävät tehdä sitä ilman puolison läsnäoloa.

Älylaitteeseen yhdistettävät sormukset tunnistavat toisen sormuksen Near Field Communication -tekniikan avulla. Käyttäjät voivat säätää itse, minkä sarjojen katsomiseen he haluavat sitoutua yhdessä. Series Commitment -sormuksia esitellään tarkemmin Cornetton julkaisemalla hauskalla mainosvideolla.