Vaimo julkaisi lisää kuvia Johnny Deppin pahoinpitelyn tuloksista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mediassa on kohistu kuluneen viikon aikana paljon suosikkinäyttelijä Johnny Deppin ja Amber Heardin riitaisan eron vuoksi. Naisen mukaan Depp on pahoinpidellyt häntä, mutta näyttelijän lähipiiri on väittänyt naisen valehtelevan.

Amber Heard julkaisi aiemmin rajuja lähikuvia hänen kasvoistaan, joissa oli näkyviä ruhjeita. Nyt Heard on tarjonnut medialle lisää valokuvia todisteeksi siitä, että Johnny Depp on ollut väkivaltainen häntä kohtaan. Depp ei ole vieläkään kommentoinut väitteitä julkisesti muutoin kuin toivomalla, että ero saadaan pian sovittua.

People-lehden mukaan Heard on kertonut oikeudelle joulukuussa 2015 tapahtuneen niin vakavan yhteenoton, että nainen oli pelännyt henkensä puolesta. Aiemmin Deppin lähipiiri on kuitenkin kommentoinut, että nainen valehtelee eikä pelkää eron hetkellä pelata likaista peliä. Tällainen peli vaikuttaa kuitenkin jo liian likaiselta ollakseen keksittyä. Oikeus ei ole vielä tehnyt päätöstä Deppin tuomiosta, joten tilannetta tullaan seuraamaan edelleen.