Varusmiessoittokunta ysärikiertueelle – massiivinen kattaus lavalla!

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

1990-luvun dancemusiikista puhuttaessa aivan ensimmäisenä eivät tule mieleen aidot soittimet, orkesterit ja varusmiessoittokunta. Nyt nämä kaikki kuitenkin yhdistyvät kokemukseksi, joka on saanut nimen Varusmiessoittokunnan YSÄRI-megakiertue 2016.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta lähtee nimittäin tien päälle esittämään 1990-luvun kuumimpia hittejä massiivisella kokoonpanolla ja luonnollisesti mediapersoona Matti Airaksisen komennossa.

Kokoonpanona toimii peräti 70-henkinen Varusmiessoittokunnan sinfoninen puhallinorkesteri, johon on yhdistetty iso jousisto sekä komppibändi. Orkesteria johtavat musiikkimajuri Timo Kotilainen ja musiikkikapteeni Tero Haikala

Kiertue käynnistyy Tampereelta 28. elokuuta ja jatkuu Turun, Lahden, Heinolan ja Hämeenlinnan kautta Kuopioon, jonne turnee päättyy 3. syyskuuta.