HesaÄijä julkaisi uuden singlen – kesähitti on syntynyt?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toistaiseksi melko pienten piirien suosikkiartisti HesaÄijä on julkaissut uuden singlensä Terassilta lentoon, jossa vierailijana toimii Mäkki. Kyseessä on vahvasti kesähitiltä kuulostava ralli, jonka mainoskampanja ehti jo nousta hitiksi sosiaalisessa mediassa.

– Töist luistamine ja vallattomii kesämenoihi oikeutus ei ol ikän ollu näi luanikast. Suame eturivi raumlaine someilmiö HesaÄijä yhdist häne voimans suasitu räppi poja Mäkin kans ja tuloksen terassie uus tunnari, jost ei puutu raumlaisuut, hauskuut, saksofonii ja hitikkyyt, HesaÄijä kommentoi kappalettaan.

HesaÄijän ja Mäkin yhteistyö käynnistyi, kun miehet tapasivat toisensa alan seminaarissa.

– Mäkin kans tavattii Tampereel Musa & Medias viime syksyn ja siel ruvettii leikkimää ajatuksel et tehtäis jottai yhes. Kokeiltii eri vaihtoehtoi ja sit syntys tää. Molemma oltii sillai et tää on se!