Lapsitähti Honey Boo Boon äiti ryhtyi strippariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosien realitysarjabuumin suurimmista menestyjistä oli taannoin esitetty Here Comes Honey Boo Boo, jossa seurattiin kohutun lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin ja hänen periamerikkalaisen pullean tavisperheensä elämää.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt TMZ kertoo, että perheen muhkea äiti June ”Mama June” Shannon lähtee tänä kesänä kiertämään Amerikkaa eroottisen ohjelmanumeron merkeissä. 36-vuotias neljän lapsen äiti esiintyy ainakin Baltimoren, Oklahoma Cityn, Los Angelesin ja Las Vegasin strippiklubeilla. Kiertueella on mukana myös ammattistrippareita.

Naisen kerrotaan tienaavan tanssikeikoillaan yhteensä 20.000 dollaria. TLC-kanavan lippulaivaksi noussut Here Comes Honey Boo Boo päätettiin taannoin lopettaa, kun paljastui, että Mama June seurusteli lapsen seksuaalisesta ahdistelusta kymmeneksi vuodeksi vankeuteen tuomitun miehen kanssa. Mama Junella on neljä lasta, ja jokaisella heistä on eri isä.