Kardashian hehkuttaa laihtumistaan somessa – tässä uusi tavoite

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian lihoi kummankin raskautensa aikana, mutta toisen raskauden aikana nainen keräsi kuitenkin huomattavasti enemmän painoa. Saint-vauvan synnyttyä Kim Kardashian alkoi laihduttamaan ja tavoittelemaan uudelleen unelmiensa vartaloa.

Kim Kardashianille kertyi 27 kiloa raskauden aikana, mutta nainen onnistui pudottamaan siitä valtaosan jo ensimmäisten viikkojen aikana pois. Kardashian kertoi aiemmin, että hänen tavoitteenaan on päästä painoon, jossa hän oli mennessään naimisiin. Kardashian on kuitenkin päässyt niin hyvään vauhtiin, että hän ei aio himmailla vaan siirtää tavoitettaan vieläkin kovemmaksi.

Kim Kardashian julkaisi kuvan, jossa hän on puntarilla. Naisen nykyinen paino on nyt kilogrammoissa noin 60 kiloa. Kim hehkuttaa kuvassa, että hänellä on enää kuusi kiloa pudotettavanaan, minkä jälkeen hän painaisi 54 kiloa, mikä oli naisen paino ennen kumpaakaan raskautta.