Internet sekosi jälleen! Kim Kardashian takapuoli paljaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on esitellyt maailmankuulua takapuoltaan lukuisia kertoja lehtien sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Tähdellä ei vaikuta olevan aikeita lopettaa vilauttelemista myöskään lähitulevaisuudessa.

Kim jakoi Instagram-tilillään mustavalkoisen kuvan, jossa hän istuu selin kameraan. Tähti on alaosattomissa, paljastaen otoksessa takapuolensa. Kuvan ottivat Kimin suosikkeihin kuuluvat valokuvaajat Mert Alas ja Marcus Pigott.

Tähti vihjasi otoksen olevan osa hänen pian paljastettavaa salaista projektiaan. Kim Kardashianin takapuoli on ollut muutenkin jälleen esillä mediassa. Taannoin tähti esitteli Instagram-tilillään joukon uusia Kimoji-emojeita, joissa Kimin peppu näyttelee suurta roolia.

#secretproject ✨coming soon @mertalas @macpiggott #mertandmarcus

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi