Miehet rakensivat asunnon keskelle tavarataloa – kukaan ei huomannut!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isot tavaratalot houkuttelevat helposti YouTube-pilailijoita tekemään hauskoja kepposia myymälöiden sisälle. Muun muassa IKEA-myymälöissä on nähty monia piloja, joissa hassuttelijat ovat esittäneet asuvansa näytteille asetetuissa huoneissa. Nyt pilailijat tekivät asunnon myymälän tavarahyllyn sisälle.

JStuStudios on tehnyt Walmart-tavaratalossa pilan, jossa he ovat muuttaneet yhden hyllyn pieneksi asunnokseen. Miehet kovertavat pitkän vessapaperihyllykön sisältä ontoksi ja tekevät olonsa kotoisaksi vessapaperilinnoituksensa sisälle.

Kun miehet ovat kovertaneet ison tilan vessapaperihyllyn sisälle, he alkavat sisustamaan. Miehet etsivät Walmart-myymälästä asuntoonsa maton, nojatuoleja ja tauluja tehdäkseen vessapaperiasunnostaan mahdollisimman kotoisan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat