Pöllö on oman elämänsä Travolta – tanssiliikkeet videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon hauskoja esimerkkejä siitä miten musiikki on saanut ihmisten lisäksi myös eläimet liikkumaan rytmin tahdissa. Yleensä tanssijat ovat apinoita tai esimerkiksi koiria, mutta tällä kerralla tanssitaitojaan esittelee pieni pöllö.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä valkoinen pöllön poikanen, joka seisoskelee rauhallisesti maton päällä lattialla. Pöllö alkaa kuitenkin vähitellen liikkumaan kun se kuulee musiikkia ja alkaa saamaan soivan kappaleen rytmistä kiinni.

Pöllö kuuntelee musiikkia ja katselee välillä televisiota, josta musiikki kuuluu. Pöllö liikuttelee päätään suloisesti puolelta toiselle ja intoutuu välillä suurempiinkin liikkeisiin pyörittelemällä pyrstösulkiaan edes takaisin.