Raju seksisessio päättyi traagisesti – nainen menehtyi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sadomasokismiin kuuluu valtasuhteilla leikittelemisen lisäksi sitomista ja piiskaamista. Psykologi Tania Trinidad Paredes nautti mielellään rajummista seksileikeistä yhdessä toimittaja Juan Javier Jonathan Ruiz Torresin kanssa. Yksi parin sessioista päättyi karmaisevalla tavalla.

The Sun uutisoi Tanian ja Juanin rakastelleen astetta rajummin heidän yhteisellä asunnolla. He olivat kämppäkavereita. 23-vuotias neitokainen oli pyytänyt 32-vuotiasta miestä kuristamaan ja läpsimään häntä, koska piti väkivaltaisesta seksistä.

Juan oli ottanut käteensä kaapelin ja kuristi naista sillä. Humalainen sadomasokistisessio päättyi kohtalokkaasti, kun Tania menetti tajuntansa. Nainen tukehtui riettaan illan päätteeksi ja Juan on vangittu epältynä tappoon.