Rikkaat venäläiset tilaavat iPhone-hautakiviä – kuolleen kuva taustakuvana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat tutkitusti todella kiintyneitä omiin älypuhelimiinsa. Osa ihmisistä näyttää rakastavan puhelintaan niin paljon, että he eivät pysty eroamaan niistä edes kuoleman hetkellä. Onneksi eräs taiteilija on alkanut valmistamaan hautakiviä, jotka näyttävät kuolleen iPhonelta.

Pavel Kalyuk on alkanut valmistamaan Autograph-yrityksensä nimissä iTombstones-hautakiviä, jotka näyttävät kookkailta iPhone-puhelimilta. Alun perin Kalyuk valmisti ensimmäisen iTombstones-hautakiven vain herättääkseen huomiota, mutta sen jälkeen hän sai yllättyä kun niille olikin kysyntää.

Rikkaat venäläiset ovat alkaneet The Siberian Timesin mukaan tilaamaan Kalyukilta iTombstones-hautakiviä, jotka valmistetaan hänen tehtaallaan Novosibirskissa. Älypuhelimelta näyttävään iTombstones-hautakiveen tehdään myös näyttö, jonka taustakuvaksi asetetaan kuolleen selfie-kuva.