Miehet paljastivat: Tätä naiselta toivotaan sängyssä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki eivät kehtaa kertoa kumppanilleen sängyssä mitä he toivoisivat toisen tekevän lakanoiden välissä. Cosmopolitan-lehden toimittaja Carly Ann Filbin meni kysymään kadulla ohikulkevilta miehiltä mitä he toivoisivat naisten tekevän enemmän sängyssä.

Moni miehistä oli samaa mieltä sen suhteen, että he haluaisivat naisten antavan heille enemmän suuseksiä. Yksi miehistä oli myös sitä mieltä, että naiset voisivat hieman harjoitella suuseksin antamista ja keskittyä siihen enemmän silloin kun ovat asian äärellä.

Yksi miehistä totesi, että naiset voisivat saada enemmän orgasmeja sängyssä. Hän kuitenkin myönsi, että sen suhteen miehillä on melko suuri rooli. Yksi vastanneista miehistä oli myös sitä mieltä, että naiset voisivat puhua enemmän tuhmia seksin aikana.