Teksasiin pystytettiin selfie-patsas – kansa raivoissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taiteilijat voivat pyrkiä omilla uusilla teoksillaan ilmentämään jotakin tunnetilaa tai esimerkiksi ajankuvaa. Vanhat patsaat yleensä kuvaavatkin hyvin sen hetken aikaa kun niissä olevilla ihmisillä on jotakin siihen aikaan sopivaa yllään.

Eräs taiteilija päätti tehdä patsaan joka kuvastaa tätä hetkeä, mutta ihmiset eivät ole olleet siihen tyytyväisiä. Ilmeisesti monikaan ei pidä tämän hetken tunnistettavimpia asioita kauniina, koska patsaan kaksi selfietä ottavaa tyttöä on saanut ihmiset raivon partaalle.

Teksasin Sugar Landissa sijaitsevan kaupungin talon eteen on ilmestynyt uusi keskustelua herättänyt patsas. Patsaassa on kaksi nuorta tyttöä, jotka ottavat yhteistä kaverikuvaa puhelimella. Selfie-patsaaksi kutsuttu teos on Mashable-sivuston mukaan pahoittanut ihmisten mielen, koska monikaan ei pidä sitä positiivisena kuvana tämän ajan hengestä ja tunnusmerkeistä.

View post on imgur.com