Uusi nettihaaste: Kuvaile pierusi elokuvajulisteella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa leviää aina nopeasti erilaiset haasteet, joihin ihmiset ottavat innoissaan osaa. Tällä kerralla julki tullut haaste on melko henkilökohtainen ja intiimiin hygieniaan liittyvä, kun koomikko haluaa tietää millainen ihmisten viimeisin pieru oli.

Ray William Johnson -niminen koomikko haastaa ihmisiä kertomaan millainen heidän edellinen pierunsa oli hajultaan, ääneltään ja kokemukseltaan. Johnson pyytää ihmisiä kuvailemaan pieruja jonkun julkaistun elokuvan julisteen avulla.

Haasteeseen pystyy osallistumaan julkaisemalla Bored Panda -sivustolla kuvan julisteesta, joka kuvaa eniten viimeksi päästettyä pierua, minkä lisäksi sivuilla voi äänestää muiden lisäämiä julisteita. Tällä hetkellä ykköpaikkaa 19 pisteellä pitää The Sound of Music -juliste, jonka perässä kakkos- ja kolmospaikkaa pitävät The Last Airbender -juliste ja Extremely Loud and Incredibly Close -elokuvan juliste.