Jope Ruonansuu laihtui 40 kiloa – tältä näyttää nyt! ”Tarvittiin vähän puukkoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkitähti Jope Ruonansuu julkaisi juuri uuden albuminsa, ja sen merkeissä Stara tapasi hänet tamperelaisessa kahvilassa. Ruonansuu sairastaa diabetestä, jonka myötä hän joutui käyttämään runsaasti lääkitystä ja elopainokin nousi samalla huomattavasti.

Taannoin Jope kävi leikkauksessa, jossa hänen vatsalaukkunsa pienennettiin. Se muutti hänen elämänsä, sillä paino putosi nopeasti huimat 40 kiloa.

– Siihen tarvittiin vähän puukkoa. Kavennettiin mahalaukkua pienemmäksi ja sen jälkeen elämä on ollut paljon terveempää. Meitä on jo aika monta leikattua. Vesa-Matti Loiri oli hyvä esimerkki ja minut leikattiin heti kohta sen perään, Jope Ruonansuu kertoi Staralle.

– Minä sain 40 kiloa pois ja on paljon lääkkeitä jäänyt pois. Verenpaine- ja kolesterolilääkkeet jäivät kaikki pois. Sokeritautia minun on pakko hoitaa jollain pikku piikillä, mutta ei läheskään niitä määriä mitä aikaisemmin.

– Mä pyrin syömään monta kertaa päivässä ja mieluummin järkevää ja maukasta. Mä tykkään kiinalaisesta ruoasta. Keittojen fani olen ollut aina. Pizzaa ja hampurilaista ei mene käytännössä ollenkaan.

– Tien päällä on vaikea pitää ruokavaliota, sillä ainoa mitä siellä voi valita on ruoan määrä. Jos on verensokerit alhaalla ja alkaa vapisuttamaan, niin jos ei muuta ole niin kuin pizzaan, niin kyllä mä sitä palan syön. Ihan pikku biitin voin syödä ja sit olen täynnä ja tulee huono olo siitä rasvasta.