Kana rakastaa iPadia – katselee luontodokumentteja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin pienten lasten vanhemmat saivat viikonloppuina taatut hieman tavallista leppoisammat aamut, kun lapset viihtyivät televisiosta tulevien lastenohjelmien parissa. Nykyään lapset pystytään istuttamaan lastenohjelmien ääreen milloin tahansa ohjelmien löytyessä verkosta. Lasten lisäksi myös eläinten on huomattu viihtyvän hyvin tablettien seurassa.

Olivia Fox on julkaissut videon Strawberry-nimisestä kanastaan, joka toipuu loukkaantumisesta. Kanan tulisi olla toipumisen ajan paikoillaan, että se pääsee parantumaan. Fox kuitenkin huomasi, että ikävystyessään Strawberry yritti aina liikkua ja karata pedistään kun se jätettiin liian pitkäksi ajaksi yksin.

Fox päätti kokeilla eräänä päivänä miehensä Brian Larsenin kanssa, että viihtyisikö kana tabletin seurassa. Kävi ilmi, että Strawberry rakastaa luontodokumentteja. Kana viihtyy nyt toipumispedissään paremmin kuin hyvin kun se saa katsella samalla National Geographic -kanavaa tabletilta.

Katso tästä.