Kiira Korpi huippuseksikkäissä uimapukukuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi ilmoitti taannoin kilpauransa olevan virallisesti ohi lähes 20 vuoden jälkeen. Äskettäin hänet nähtiin muiden suomalaisten urheilutähtien kanssa Supertähdet-televisiosarjassa.

Nyt Kiira on julkaissut Instagramissa huippuseksikkäitä studiokuvia itsestään poseeraamassa mustassa uimapuvussa. Kuvista kertoi aiemmin Jokamies-verkkosivusto.

Kiira Korpi noteerattiin urallaan lukemattomia kertoja kansainvälisten urheilu- ja viihdelehtien sivuilla muun muassa talviolympialaisten ja koko maailman kauneimpien ja seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Vaalea skandinaavinen kauneus vetosi miehiin ympäri maailmaa.

?✨? @veikkokahkonen @ainosofiakojonen @annika_tuuliaa @emmaelinaeskola @jarihamalainen

Kuva, jonka Kiira Korpi (@kiira_korpi) julkaisi