Kissa tarjoaa hierontapalveluja rahasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikeistä voi oikein koulutettuina olla aina välillä apua kodin pienissä askareissa. Koiria pystyy opettamaan esimerkiksi keräämään lattialta roskia tai kantamaan kauppakasseja. Nyt videolla nähdään eräs kissa, joka auttaa emäntäänsä töissä.

Videolla nähdään avulias kissa, joka on emäntänsä apuna hänen päivätöissään. Nainen toimii hierojana, ja on kouluttanut kissastaan todella oivan apurin hänen vastaanotolleen. Kissa makoilee asiakkaan vieressä niin kauan, että on sen aika ryhtyä itsekin töihin.

Kun tulee kissan vuoro hieroa, nainen ohjaa kissan asiakkaan viereltä henkilön selän päälle. Kissa siirtyy selän päälle istumaan ja alkaa heti hommiin. Kissa hieroo asiakasta painelemalla henkilön selkää vuoroitellen pienillä tassuillaan.


Katso video tästä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat