Miehen raivostui passikuvastaan – kuin Hitlerin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva ihminen voi olla passikuvastaan ylpeä, sillä tärkeästä otoksesta tulee kuin ihmeen kaupalla usein epäedustavan näköinen. Harvalle kuitenkaan käy yhtä huono tuuri, kuin Iso-Britannian Manchesterissa asuvalle Stuart Boydille.

Rodokselle matkustamassa oleva Boyd tilasi matkaansa varten uuden passin. Mies yllättyi saadessaan asiakirjan käteensä pahanpäiväisesti. Hän nimittäin näyttää passikuvassa hämmästyttävän paljon edesmenneeltä natsidiktaattorilta, Adolf Hitleriltä.

– Olin erittäin vihainen kuin näin passikuvani. Joudun käyttämään tätä passia 10 vuoden ajan ja passin tekijät mokasivat työnsä, Stuart Boyd kuvailee Manchester Evening News -lehdelle.

Boyd jakoi kuvan passiotoksestaan Facebookissa. Miehen perheenjäsenten ja ystävien mielestä tapaus oli hulvaton. Passitoimisto on sittemmin luvannut korjata mokansa ja vaihtaa Stuart Boydin asiakirjan uuteen.