Ranskanbulldoggi oppi skeittaamaan rampista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia videoita, joissa uskomattoman taitavat koirat ovat oppineet käyttämään rullalautaa. Rullalaudalla liikkumisesta voi tulla koiralle hauska leikki sen jälkeen kun se oppii hyppäämään laudan päälle ja ottamaan sillä vauhtia.

Yleensä rullalautailun oppineet koirat kulkevat laudoilla tasamaalla, ja jostain syystä kaikkein eniten rullalautaillut koirarotu näyttäisi olevan bulldoggit ja ranskanbulldoggit. Nyt videolla nähdään jälleen yksi huikea lahjakkuus, kun ranskanbulldoggi on oppinut laskemaan rullalaudalla rampista.

Ranskanbulldoggi on päässyt omistajansa kanssa skeittipuistoon ja näyttäisi siltä, että tämä ei ollut koiran ensimmäinen kerta. Koira hyppää tottuneesti rampin reunalta rullalaudan päälle ja lähtee innoissaan laskemaan ramppia alas laudan päällä.


Katso video tästä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat