Räppäri Drake järjesti allasbileet – kaunottaret nyrkkitappelussa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa vietettiin toukokuun viimeinen maanantai Memorial Day -päivää, joka on amerikkalaisille virallinen vapaapäivä. 29-vuotias räppäri Drake vietti muistopäivää melko riehakkaissa tunnelmissa järjestämällä valtavat allasbileet.

Drake halusi viettää vapaapäivää kunnolla ja järjesti suuret allasbileet, joihin tuli todella paljon vieraita. Suuren vierasmäärän kanssa tunnelmaa ja kaikkien viihtymistä on välillä hankalaa taata, ja meno äityikin lopulta melko riehakkaaksi ja riitaisaksi kun naisia saapui paikalle bussilasteittain.

Draken juhlissa naiset alkoivat lopulta tappelemaan keskenään. Tappelu oli fyysistä ja erään juhlijan julkaisemalla videolla nähdäänkin kaksi nuorta naista toistensa kimpussa. Tilanne vaati lopulta TMZ-lehden mukaan poliisit ja ensiavun paikalle ennen kuin naiset saatiin rauhoittumaan.

#Drake × #romeo at Drake's #memorialday pool party yesterday

Video, jonka Celebrity Penthouse (@celebritypenthouse) julkaisi