Rihanna lomalla – lomakuvat eivät jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rihannalla ja hänen hyvällä ystävällään Melissa Fordella ei tunnu olevan yhdessä yhtäkään tylsää hetkeä. Valokuvaava Forde pitää myös aina huolen siitä, että hän muistaa ikuistaa jokaisen hetken heidän yhteisestä ajastaan valokuvaamalla poptähteä.

Melissa Forde on julkaissut hänen ja Rihannan yhteisistä lomapäivistään paljon kauniita ja seksikkäitä kuvia omalle Instagram-tililleen. Naiset ovat rentoutuneet kauniissa huvilassa, joka sijaitsee upeissa maisemissa ja sisältää ison uima-altaan, jossa 28-vuotias laulaja on viihtynyt paljon.

Forde on julkaissut Rihannasta kuvia, joissa laulaja on erilaisissa uimapuvuissa. Rihannalle ominaiseen tyyliin uimapuvut eivät peittele paljoakaan, ja naisen pyöreä takapuoli onkin useammissa kuvissa pääroolissa.

Kuva, jonka @mdollas11 julkaisi

Kuva, jonka @mdollas11 julkaisi

Kuva, jonka @mdollas11 julkaisi

Kuva, jonka @mdollas11 julkaisi

Kuva, jonka @mdollas11 julkaisi

Kuva, jonka @mdollas11 julkaisi

Kuva, jonka @mdollas11 julkaisi

#MTFphotography

Kuva, jonka @mdollas11 julkaisi

Kuva, jonka @mdollas11 julkaisi

Kuva, jonka @mdollas11 julkaisi

Kuva, jonka @mdollas11 julkaisi