Tyrmäävä meikkitrendi korostuspuuterilla – näky kuin scifi-elokuvasta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dubaissa asuva 18-vuotias Mariya Lyubashevskaya on itseoppinut meikkitaiteilija, joka pitää suosittua meikkiaiheista Instagram-tiliä ja videoblogia YouTubessa. Nainen sai muut meikkitaiteilijat hämilleen julkaisemalla videon, jossa hän tekee koko meikkinsä pelkillä metallinhohtoisilla korostuspuutereilla ja -väreillä.

Mariyan korostusväreillä tekemä lopputulos oli todella futuristinen ja metallinhohtoinen. Tämän jälkeen muutkin suositut meikkitaiteilijat päättivät kokeilla samaa tyyliä. Lopulta pelkillä korostusväreillä tehtävästä meikistä tuli haaste, joka lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

YouTubessa voi nähdä jo lukemattomia videoita, joissa suositut meikkibloggaajat loihtivat kimaltelevan ja loistavan meikin Mariyan näyttämän esimerkin mukaisesti. Lopputuloksista voi myös selailla Instagramissa kuvia aihetunnisteella HighlightersOnly ja nähdä miten muut ovat meikissä onnistuneet.

THE GLOWWWW ??? ???Decided to do something artsy today so here's what I came up with! Don't pretend you never wondered what it would look like if you highlighted your whole face. This is definitely NOT a wearable look but it makes for great photos. Video will be up soon! ??? _________________________________________ F O U N D A T I O N – @lushcosmetics @lushuae Feeling Younger Skin Tint. #lushcosmetics S E T T I N G P O W D E R – @makeupaddictioncosmetics Snow Gold Loose Powder Highlighter. #makeupaddictioncosmetics B R O N Z E R – @thebalm_cosmetics @thebalm_me Betty Lou Manizer. #thebalmcosmetics B L U S H – @anastasiabeverlyhills that glow #glowkit in Starburst. H I G H L I G H T – @beccacosmetics Pearl from the Champagne Glow Palette #beccaglow #beccaxjaclynhill L I P S – @jeffreestarcosmetics @jeffreestar #IMNUDE liquid Lipstick with @anastasiabeverlyhills So Hollywood highlighter. #jeffreestarcosmetics

Kuva, jonka Mariya Lyubashevskaya (@mariya.ae) julkaisi

Who can guess what my next video is? Full face of highlighters challenge! ✨✨✨✨ #fullfaceofhighlighters #highlightersonly

Kuva, jonka Amber-rose Trevett ✨ (@amb.trevett) julkaisi