90-luku on täällä! Alicia Keys kuin suoraan vuodesta 1992

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun musiikki nousi jo vuosia sitten uuteen kukoistukseensa, ja varsinkin eurodancen suosio on vain noussut vuosi vuodelta. Samalla myös muut 90-luvun ilmiöt ovat tehneet tuloaan, eikä vähiten vaatemuoti. Nyt amerikkalainen laulajatar Alicia Keys on osaltaan vahvistanut, että ysärimuoti on tulossa takaisin.

Helsingin Suvilahdessa järjestetyillä Flow-festivaaleilla taannoin esiintynyt Keys kuvattiin eilen Lontoossa BBC:n studioilla, jonne hän saapui markkinoimaan uutta In Common -singleään. Kaunotar oli pukeutunut tyylipuhtaaseen ysäriasuun kiireestä kantapäähän kampaus mukaanlukien.

34-vuotias amerikkalainen Alicia Keys, oikealta nimeltään Alicia Augello Cook, aloitti soittamisen ja laulamisen jo seitsemänvuotiaana. Varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2001, jolloin hän oli yksi maailman myydyimmistä naisartisteista Songs In A Minor -debyyttialbumin myytyä yli 12 miljoonaa kappaletta. Hänellä on Egypt Daoud Ibarr Dean -niminen poikalapsi aviomiehensä, räppäri Swizz Beatsin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash