Autoilija ihmetteli tööttääviä autoja – sitten puskurista löytyi yllätys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuoret veljekset ovat valinneet äkkipikaisen ja nopeasti tulistuvan isänsä jatkuvien pilojen kohteeksi. Tällä kerralla toinen veljeksistä päätti testata tempperamenttisen isänsä hermoja liikenteessä pilalla, joka sai muut kuskit soittamaan autojensa torvea.

Poika laittoi isänsä auton taakse kyltin, jossa luki: ”Soita autosi torvea jos olet kiimassa”. Hauskan kyltin ansiosta moni kuski alkoi soittamaan isän auton perässä torvea, mikä sai tietenkin hyvin nopeasti vihaisen isän menettämään malttinsa.

Isä luuli, että hän ajaa muiden kuskien mielestä liian hitaasti tai väärin, ja ihmetteli minkä vuoksi kaikki soittavat heille torvea. Poika vain naureskeli autossa ja kuvasi isäänsä salaa kun mies päästeli ärräpäitä suustaan ja raivosi muille autoilijoille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat