Tygan uusi rakas on 21-vuotias povipommi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jennerin ja räppäri Tygan suhde koki melkoista vuoristorataa ennen kuin pariskunta päätti viimein laittaa suhteensa lopullisesti poikki. Näyttää siltä, että kumpikin osapuoli on pystynyt jatkamaan elämäänsä. Kummankin uudet kiinnostuksen kohteet muistuttavat kuitenkin yllättävän paljon edellisiä kumppaneita.

Kylie on viihtynyt viime aikoina PARTYNEXTDOOR-taiteilijanimeä käyttävän miehen kanssa. Oikealta nimeltään Jahron Anthony Brathwaite on myös Tygan tapaan räppäri, joka osaa viihdyttää Kylietä muun muassa pianoserenadeilla. Kylie on julkaissut Snapchat-kanavallaan videon, jossa mies soittaa ja laulaa hänelle kappaletta, jossa mies toistaa Kylien nimeä.

Myös Tyga on löytänyt itselleen seuraa, joka muistuttaa hämmästyttävän paljon edellistä tyttöystävää Kylieta. Tygan uusi rakas on Inquisitr-lehden mukaan 21-vuotias alusvaatemalli Demi Rose Mawby, joka on tunnettu rohkeista Instagram-kuvistaan.

?

Kuva, jonka Demi Rose ???? (@demirosemawby) julkaisi

Make you love me

Kuva, jonka Demi Rose ???? (@demirosemawby) julkaisi

Chill?

Kuva, jonka Demi Rose ???? (@demirosemawby) julkaisi

Lil bebe

Kuva, jonka Demi Rose ???? (@demirosemawby) julkaisi

BTS @dannydesantos MUA @alexandralouise__

Kuva, jonka Demi Rose ???? (@demirosemawby) julkaisi