Isoäiti jätti vastaajaan viestin – lapsenlapsi ollut uskoa korviaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isoäidit ovat hellyttäviä, rakastavia ja usein myös pullantuoksuisia. Eräs isoäiti tuoksui kuitenkin leivonnaisille aivan muusta syystä kuin siitä, että hän olisi itse leiponut. Isoäiti oli käynyt salaa lapsenlapsen donitsilaatikolla, ja poti siitä nyt huonoa omaatuntoa.

Christian-niminen poika oli saanut puhelimensa vastaajaan isoäidiltään viestin, jollaista hän ei ollut osannut odottaa. Isoäiti oli nähnyt lapsenlapsensa ostaman donitsin pöydällä ja syönyt sen. Isoäidille oli tullut niin kovat omantunnon tuskat asiasta, että hänen oli ollut pakko soittaa lapsenlapselle ja tunnustaa asia heti.

Christian ei ollut vastannut puhelimeen, minkä vuoksi isoäiti oli jättänyt hänelle ääniviestin vastaajaan. Isoäiti neuvoi poikaa pahoitteluiden kera jatkossa pitämään makeat leivokset hänen makuuhuoneessaan, koska isoäidin nähdessä sellaisia pöydällä hän ei kykene vastustamaan kiusausta.