52-vuotias Jope Ruonansuu saa lapsen: ”Sitä täytyy vain jaksaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin, että suomalaisten suosikkikoomikko Jope Ruonansuu saa perheenlisäystä, kun 52-vuotiaan julkkiksen perhe kasvaa pienokaisella. Stara tapasi nyt Jopen hänen uuden albuminsa merkeissä, ja samalla Ruonansuu kertoi myös tulevasta isyydestään.

– Tytär täyttää tänä vuonna jo 20 vuotta. Silloin, kun poika syntyi kuusi vuotta sitten, niin tuntui, että olisikohan tämä nyt ollut tässä tämä urakointi siltä osin, mutta niin se iltatähti halusi sieltä vielä tulla, Jope Ruonansuu kertoi Staralle.

Vauvan perheeseen tulemisen aiheuttama univelka ja yövalvominen eivät vielä Ruonansuuta pelota.

– Kyllä sitä täytyy vain jaksaa. Eikä se yövalvominen ole minulle mitään. Vaimolle se voisi olla vaikeampaa, mutta ei se minulle ole mikään. Minä otan pikkukaverin mukaan ja mennään katsomaan vaikka telkkaria ja pannaan äiti nukkumaan.

Usein lapset seuraavat uravalinnoissa vanhempiaan, mutta Ruonansuulla ei ole vielä toiveita iltatähtensä osalta.

– En tiedä. Tänään keksittiin just sellainen, että kun joku totesi, että tiedänko maailmassa joka kolmannen lapsen olevan kiinalainen. Jos meidän lapsesta tulee kiinalainen, niin mä teen siitä kokin, kun mä pidän kiinalaisesta ruoasta, Jope vitsaili.