Kelly Osbournen raju kostoisku – julkaisi Ozzyn rakkaan puhelinnumeron Twitterissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy Osbourne ja hänen vaimonsa Sharon ovat eroamassa. Eron syyksi kerrottiin aiemmin huhut siitä, että Ozzy olisi pettänyt Sharonia hiusstylistin kanssa. Ilmeisesti huhut ovat pitäneet paikkansa, ja tytär Kelly on hakemassa äidilleen oikeutta sosiaalisen median avulla.

Kelly Osbourne on raivoissaan salasuhteessa olleelle isälleen, mutta kostaa tapahtuneen kuitenkin isän sijaan miehen rakastajattarelle. 31-vuotias Kelly päätti julkaista julkkisten hiusstylistinä toimivan Michelle Pughin puhelinnumeron Twitter-kanavallaan sanallisen loukkauksen kera.

Kelly julkaisi Pughin puhelinnumeron twiitissä, jossa kehotti kaikkia suuseksiä vailla olevia mieshenkilöitä olemaan yhteydessä naiseen. Kelly sai sekä hyvää että huonoa palautetta twiitistään, mutta ei suostu ottamaan puhelinnumeroa pois sivuiltaan. Daily Mail -lehden mukaan stylisti joutui heti ottamaan numeronsa pois käytöstä.