Tämäkö täydellinen takapuoli? Kim Kardashianin peppu puhuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on esitellyt maailmankuulua takapuoltaan lukuisia kertoja lehtien sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Viimeksi tällä viikolla hän julkaisi Instagramissa kuvan paljaasta takapuolestaan. Tuhannet naiset unelmoivat samanlaisesta pepusta kuin Kimillä, mutta miksi?

Eilen Kim kuvattiin Los Angelesissa poistumassa studiolta tiukassa tyköistuvassa mekossa, joka paljasti kohutut kurvit poikkeuksellisen hyvin.

Instagram
Instagram

Sosiaalisessa mediassa on käyty jo pitkään keskustelua siitä onko Kimin massiivinen takapuoli tosiaan nykyinen kauneusihanne. Suuret niin sanotut latinopeput tulivat muotiin jo vuosia ennen Kardashianin perheen läpimurtoa, kun Jennifer Lopezin pepusta tuli suoranainen ikoni. Äskettäin hän esitteli Instagram-tilillään joukon uusia Kimoji-emojeita, joissa Kimin peppu näyttelee suurta roolia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash