Hurja tempaus! Mies hyppäsi jokeen 20-metrisestä puusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muutamien metrien pudotus uimahallin hyppytornista saattaa tuntua monille korkealta, mutta Floridassa asuvalle Devon Palombolle se ei olisi vielä mitään. Tuoreella videollaan mies hyppää jokeen liki 20 metrin korkeudesta.

Devon Palombo oli Mashable-sivuston mukaan kajakoimassa Floridan Weeki Wachee -joella, kun hän huomasi korkeaan puuhun kiinnitetyt tikkaat. Mies päätti kiivetä puun huipulle ja kuvata suorituksen GoPro-kameralla.

Palombon mukaan hän kiipesi 60 jalan, eli noin 18 metrin korkeuteen. GoPro-kameran taltioima video huipentuu näyttävään hyppyyn, jonka mies suoritti alapuolella virtaavan joen veteen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat