Näin syntyy huippumallin kesämeikki – täydellinen aurinkoisille päiville

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesähelteillä meikkaaminen voi tuntua tuskalliselta, koska paksut meikkivoiteet ja luomivärit voivat tuntua suorastaan sulavan iholta auringossa pois. Nyt malli Lily Aldridge on esitellyt Vogue-lehden sivuilla miten hän loihtii luonnollisen ja helpon meikin, joka sopii aurinkoisille ja kuumille päiville.

Aldridge rakastaa meikkiä, joka tuntuu ja näyttää iholla kevyeltä ja hohtavalta. Tämän vuoksi nainen sekoittaakin yhteen meikkivoiteen ja korostusvoiteen saadakseen loihdittua mahdollisimman hohtavan lopputuloksen ja kauniin hehkun iholle.

Tämän jälkeen nainen vielä lisää korostusväriä erikseen poskipäihin, ylähuulen amorinkaareen ja nenänvarteen. Aldridge jatkaa korostusta vielä yhdellä tuotteella sutimalla poskipäilleen korostuspuuteria. Lopuksi hän kiinnittää meikin kevyesti puuterilla ja lisää ripsiväriä ja huulipunaa, minkä jälkeen kevyt meikkityyli onkin jo valmis.