Poika pyysi tyttöä tanssiaispariksi – kanien seksisessio varasti huomion

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt hiljattain leviämään huvittava video teinipojan tanssiaiskutsusta. Nuori opiskelija oli päättänyt pyytää ihastustaan Nicolea tanssiaisiin hurmaamalla hänet söötillä kanivideolla.

Kuten arvella saattaa, kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti. Kameroiden käynnistämisen jälkeen lemmikkipuput alkoivat paritella keskenään. Toistensa kimpussa olevat kanit olivat kaikkea muuta kuin romanttinen näky.

Video oli mennyt koomisella tavalla pieleen. Daily Mail -lehden mukaan netissä julkaistuista videoista ei käy ilmi suostuiko Nicole teinipojan tanssiaisseuralaiseksi. Epäonnistuneen videon katseleminen on kuitenkin hulvatonta seurattavaa.

View post on imgur.com