Retrolukaali myynnissä – luksusasunto samanlainen kuin vuonna 1971

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Palm Springsissa on tullut myyntiin erikoinen luksusasunto. Vuonna 1971 rakennettu lukaali on sisutettu aikaansa sopivaan tyyliin räikeillä väreillä. Eri huoneiden sisustuksessa on kuitenkin noudatettu yhdenmukaista kaavaa, sillä päämateriaaleissa on käytetty punaista tai purppuraa.

Kolmen makuuhuoneen asunnossa on viisi kylpyhuonetta, tilava olohuone, uima-allas ja suuri keittiö. Viime vuonna kyseinen asunto voitti Palm Springs Modern Committee’s Residential Preservation -palkinnon. Talon sisustuksessa käytetyt voimakkaat punaisen sävyt eivät ole kaikkien mieleen.

Asunto on myynnissä Paul Kaplan Group -kiinteistönvälittäjällä hintaan 899.000 dollaria. Persoonallinen koti etsii asukasta, joka osaa arvostaa 1970-luvun tyylisuuntausta. Jää nähtäväksi säilyykö asunto uuden asukkaan myötä ennallaan vai remontoidaanko se uuteen uskoon.

Paul Kaplan Group
Paul Kaplan Group
Paul Kaplan Group
Paul Kaplan Group
Paul Kaplan Group
Paul Kaplan Group
Paul Kaplan Group
Paul Kaplan Group
Paul Kaplan Group
Paul Kaplan Group