The Division -pelistä tehdään elokuva – Jake Gyllenhaal päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ubisoftin maaliskussa julkaisema Tom Clancy’s The Division -peli heittää pelaajat isorokkoepidemian runtelemaan New Yorkiin. Kolmannen persoonan ammuskelupeli osoittautui jättimenestykseksi, ja se nousi Ubisoftin myydimmäksi peliksi.

Tom Clancy’s The Divisionin menestyksen myötä pelistä ollaan suunnittelemassa myös elokuvaa. Variety-lehden mukaan elokuvan päärooliin on kiinnitetty Hollywood-tähti Jake Gyllenhaal. Tähti tulee toimmaan myös elokuvan tuottajana.

Kirjailija Tom Clancyn tekstihin perustuvassa The Division -pelissä pelaajat ovat Strategic Homeland Division -joukkojen sotilaita, joiden tehtävänä on palauttaa järjestys katastrofin jälkeiseen New Yorkiin. Peli tuotti ensimmäisen viiden vuorokauden aikana maailmanlaajuisesti 330 miljoonaa dollaria.