Jope Ruonansuu haaveilee omasta elokuvasta: ”Monena vuonna ollut puhetta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisiosarjoista ja musiikista tunnetuksi tullut suosikkikoomikko Jope Ruonansuu teki äskettäin paluun parrasvaloihin uudella Biisinmurtajat-albumillaan. 40 kiloa laihduttanut ja lapsen elokuussa saava viihdeveteraani kertoi Staralle haaveilevansa omasta elokuvasta.

– Viihteen puolelta oma elokuva. Sellainen Jopen näköinen oma elokuva. Siitäkin on monena vuonna ollut puhetta, mutta sitten alkoivat nämä lamavuodet, kun rahat on äärettömän tiukoilla kaikilla sponsoreilla, Jope Ruonansuu kertoi Staralle.

– Tai ehkä joku sen sponsoroisikin, mutta kun tämä lama koetaan vaan sellaisena, että nyt ei saa tehdä mitään tämmöistä. Siksi on vähän lopahtanut into siellä jossain tuotantopuolella. Mullahan olis siihenkin kyllä intoa tehdä se.

– Timo Koivusalo sanoin minulle Risto Räppääjän juhlissa, että kyllä me Pekko Aikamiespoikaa vielä tehdään. Sanoi vielä, että tuohon käteen. Sanoin, että mahtava juttu, tehdään vaan. Mä oon odottanut, että päästään Heka Haimakaisen roolin vielä.

Ruonansuu nähdään mahdollisesti lähiaikoina myös televisiossa.

– Mä toivon, että viimeistään vuonna 2017 päästäisiin tekemään jollekin kanavalle perinteistä kunnon sketsisarjaa. Sellaiseen syyhyävät nämä sormet ihan mielettömästi. Minulla pöytälaatikko pullistelee sitäkin lajia, Ruonansuu kertoi.