Kaikkien aikojen karmeimmat kanssamatkustajat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä ei ymmärrä, että vaikka he matkustaisivat yksin tai pienessä seurueessa, tulee heidän jatkuvasti ottaa huomioon myös muita kanssamatkustajia. Esimerkiksi Lontoon maanalaisessa matkustavan turistin tunnistaa siitä, että hän pitää reppua selässään täpötäydessä metrossa, kun paikalliset riisuvat sen aina nätisti maahan.

Jokainen on varmasti kerran elämässään törmännyt humalaiseen matkamieheen, jonka öykkäröinti ja haju saa muut reissaajat nyrpistämään nenäänsä. Nettiin on nyt koottu kertakaikkisen hulvaton albumi, jossa esitellään ehkäpä koko maailmankaikkeuden karmeimmat kanssamatkustajat.

Mukana on esimerkiksi muiden istuintilaa varastavia leveilijöitä, ilman paitaa nukkuvia herrasmiehiä, julkisissa liikkennevälineissä makaavia ja paljaita varpaita toisten tuoleille tunkevia matkustajia. Yksi matkustajista jopa pilkkoo sipulia metrossa, eikä välitä muista kulkijoista tai heidän reaktioistaan.

Passengers You DO NOT Want Sitting Near You