Kate Hudson osaa myös laulaa – esitys ei jätä ketään kylmäksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

37 vuotta huhtikuussa täyttänyt näyttelijätär Kate Hudson on näyttelijän ammattinsa lisäksi myös kirjailija ja yrittäjä. Monitaituriksi osoittautunut Hudson näytti taitavansa vielä yhden upean taidon, joka näytti yllättävän monet.

Kate Hudson lauloi kuuluisan pianistin ja säveltäjän David Fosterin säestyksellä. Hudson esitti edesmenneen Princen Nothing Compares 2 U -kappaleen Love In For Kids -nimisessä hyväntekeväisyystapahtumassa, jonka hänen äitinsä Goldie Hawn oli People-lehden mukaan järjestänyt.

Moni muistaa Kate Hudsonin laulaneen Kuinka hukata kundi 10 päivässä -elokuvassa yhdessä Matthew McConaugheyn kanssa. Pari lauloi riidan keskellä You’re So Vain -nimisen kappaleen, jonka näyttelijäkaksikko murskasi karulla laululla. Ilmeisesti näyttelijäparista ainakin Hudson kuitenkin osaa myös oikeasti laulaa todella kauniisti.