Michelle Hunziker perhelomalla Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläismalli Michelle Hunziker on tullut tänä vuonna tutuksi monille, jotka eivät ole aiemmin hänestä kuulleet. Kahden lapsen äiti on nimittäin nähty viime aikoina poikkeuksellisen usein paparazzien taltioimissa lomakuvissa. Parhaillaan hän lomailee perheensä kanssa Italiassa.

Viikonloppuna Italian Forte Dei Marmissa uimarannalla ikuistettu perheenäiti osoitti jälleen kerran, että lasten saaminen ei sulje pois tyrmäävää bikinivartaloa. Rannalla olivat äidin kanssa myös tyttäret Celeste ja Sole sekä aviomies Tomaso Trussardi.

Sveitsiläinen Michelle Hunziker on tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash