Mies kanoottiretkellä Norjassa – henkeäsalpaavia maisemat

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monelle suomalaiselle lähellä olevat pohjoismaat ovat liian tuttuja matkustuskohteita silloin kun lomailu olisi mahdollista. Monet suuntaavat etelän lämpöön ja eksoottisempiin maisemiin vaikka esimerkiksi Norjallakin olisi tarjota todella kauniita maisemia ja elämyksiä.

YouTube-videolla nähdään norjalaisen Thomasz Furmanekin kuvaama video, jossa esitellään Norjan upeaa luontoa ja kauniita maisemia. Bergenistä kotoisin oleva Furmanek on kiinnittänyt kameran itseensä, minkä ansiosta katsoja pääsee näkemään maisemat kanootilla melovan miehen silmin.

Mies meloo kanootillaan eteenpäin ja tallentaa huikeat näkymät, jotka hänen edessään avautuvat. Norjalaiset vuonot, vuoristot, kukkulat ja kylät näyttävät satumaisen upeilta. Varsinkin aktiivisempaa lomaa haluavien kannattaisi ottaa vakavaan harkintaan Norjaan matkustaminen.