Näin lapsi selviytyisi saarella – söisi vihaamansa henkilön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset joutuvat mitä todennäköisemmin elämänsä aikana vastaamaan vähintään kerran kysymykseen, joka käsittelee autiolle saarelle joutumista. Yleensä kysymyksen muodossa halutaan testata vastaajan ongelmanratkaisukykyä ja mielikuvitusta.

Autiota saarta koskevassa kysymyksessä halutaan useimmiten tietää, mitä tai keitä henkilö ottaisi autiolle saarelle mukaansa. Nyt lapselta oli kysytty kysymys: ”Olisitko mielummin saarella yksin vai vihaamasi henkilön kanssa?”, minkä lisäksi lapsen tuli antaa vastauksessaan myös perustelut.

Arvatenkin lapsen vastaus perusteluineen oli melko huvittavaa luettavaa. Lapsi oli vastannut: ”Olisin saarella mielummin vihaamani henkilön kanssa, että minulla olisi jotain syötävää”. Lapsi oli ajatellut saavansa vihaamastaan henkilöstä itselleen aterian ilman, että hänen tulisi potea asiasta huonoa omaatuntoa.

View post on imgur.com