Rob Kardashian ja Blac Chyna saavat televisiosarjan – myös synnytys kuvataan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rob Kardashian ja Blac Chyna ottivat aiemmin tarjouksia televisiokanavilta vastaan heidän häidensä taltioimisesta ja julkaisemisesta. Pariskunnan häävideotienisti oli joutua vaaraan sen vuoksi, että Kris Jenner oli jo Kardashianit-sarjan tiimoilta myynyt käytännössä kaikki oikeudet jokaisen Kardashianin elämän seuraamiseen ja taltioimiseen.

Ilmeisesti pariskunta on pystynyt pyristelemään itsensä irti Kardashianit-ohjelman sopimuksesta, koska he ovat saamassa täysin oman televisiosarjan. E! News -sivusto uutisoi, että pariskunnasta aletaan kuvaamaan omaa Rob & Chyna -dokumenttisarjaa.

Ohjelmasta ei puhuta tällä kerralla realityna vaan kuusijaksoisena dokumenttisarjana, jossa seurataan rakastavaisten parisudetta ja Chynan raskautta. Dokumenttisarjan jaksot ovat tunnin mittaisia, ja sarja tulee huipentumaan lopulta pariskunnan ensimmäisen lapsen syntymään.

Uusimmat