Rob Kardashian ja Blac Chyna saavat televisiosarjan – myös synnytys kuvataan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rob Kardashian ja Blac Chyna ottivat aiemmin tarjouksia televisiokanavilta vastaan heidän häidensä taltioimisesta ja julkaisemisesta. Pariskunnan häävideotienisti oli joutua vaaraan sen vuoksi, että Kris Jenner oli jo Kardashianit-sarjan tiimoilta myynyt käytännössä kaikki oikeudet jokaisen Kardashianin elämän seuraamiseen ja taltioimiseen.

Ilmeisesti pariskunta on pystynyt pyristelemään itsensä irti Kardashianit-ohjelman sopimuksesta, koska he ovat saamassa täysin oman televisiosarjan. E! News -sivusto uutisoi, että pariskunnasta aletaan kuvaamaan omaa Rob & Chyna -dokumenttisarjaa.

Ohjelmasta ei puhuta tällä kerralla realityna vaan kuusijaksoisena dokumenttisarjana, jossa seurataan rakastavaisten parisudetta ja Chynan raskautta. Dokumenttisarjan jaksot ovat tunnin mittaisia, ja sarja tulee huipentumaan lopulta pariskunnan ensimmäisen lapsen syntymään.