Tältä Jessica Alba näyttää arkisin – kuin kuka tahansa perheenäiti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijättärenä tunnettu Jessica Alba on myös erittäin menestynyt yrittäjä. Nykyisin upporikkaan kaunottaren The Honest Company on nimittäin Business Insider -lehden mukaan yli 1,7 miljardin dollarin arvoinen yritys. Yhtiö valmistaa ekologisia kulutustavaroita.

Jokaista tavallista naista todennäköisesti helpottaa huomata, että myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi lukuisia kertoja valittu Jessica näyttää arkipäivisin aivan tavalliselta perheenäidiltä. Hänet kuvattiin eilen tyttäriensä kanssa West Hollywoodissa saapumassa ystävänsä talolle.

Jessica Alballa on vahva usko, että The Honest Company tulee kasvamaan entisestään, sillä kuluttajat tekevät nykyään paljon yrityksen arvoihin ja toimintaan perustuvia ostopäätöksiä. Toisin kuin monilla muilla kilpailijoilla, The Honest Companylla ei Jessican mukaan ole mitään salattavaa tai peitettävää.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash