The Rock julkaisi kuvan vauvastaan – ihailee isän tatuoituja käsivarsia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rock -nimellä tunnettu Dwayne Johnson sai joulukuussa tyttöystävänsä Lauren Hashian kanssa heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa. Uuden Jasmineksi nimetyn tulokkaan lisäksi Johnson on isä myös teini-ikäiselle tyttärelle, jonka hän on saanut edellisessä liitossaan.

44-vuotias Johnson jakoi Instagram-tilillään seuraajiensa kanssa ihanan hetken, jossa pieni Jasmine-tytär ihailee isänsä lihaksikkaita käsivarsia ja niihin tatuoituja kuvioita. Tatuoinneilla on Johnsonille suuri merkitys ja ne ovat kunnianosoitus hänen monikulttuuriselle alkuperälleen.

Johnson on osaksi armenialainen ja samoalainen, ja hänen valitsemansa tatuointien kuvat ja symbolit ovat tuhansia vuosia vanhoja. Tyttöä eniten kiehtova kuva on miehen mukaan kuva heidän ATUA-nimisestä jumalastaan, jota ympäröivät ja suojelevat pienet Johnsonin oman elämän rakennuspalikat ja hain terävät hampaat.

After we feed her, Jasmine just loves looking at daddy's tattoos. I think it helps her digest?. Can't wait to one day explain to her what all this means. Chat about her cultures (Samoan, Armenian, African American and Italian). And while these symbols may appear to be primitive, unsophisticated and crude – they're extremely sacred, thousands of years old and very powerful. My mana (strength). Ironically enough the symbol she's fixated on is our ATUA (our God) protected by the small building blocks of my life and then by shark teeth. Yuuuuup, we gonna have some good daddy/daughter chats. Until then she'll continue to use daddy's tattoos as a place to scratch, drool and spit up. #Tatua #PolyCulture #FaaSamoa #Respect #SpitUpOnDaddy #Yay

Kuva, jonka therock (@therock) julkaisi