Tulimeri leviää Los Angelesissa – julkkistähtien miljoonakodit vaarassa tuhoutua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on viime vuosina nähty poikkeuksellisen usein vakavia metsäpaloja varsinkin kuivuudesta kärsivän Kalifornian alueella. Parhaillaan massiivinen maastopalo raivoaa Los Angelesin liepeillä Calabasissa, jossa asuu kymmenittäin maailmanluokan julkkistähtiä.

Tulimeri uhka supertähtien miljoonien ja jopa kymmenien miljoonien arvoisia taloja ja tiluksia.

Splash-uutistoimiston mukaan tuli ei ole tällä hetkellä lainkaan paloviranomaisten hallinnassa. Satojen talojen asukkaat on jo evakuoitu. Calabasin riskialueella asuvat muun muassa Britney Spears, Kardashianit, Katie Holmes, Jennifer Lopez, Leanne Rimes ja Selena Gomez.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat