Verkkokaupan farkut naurattavat – pituutta liki tuplasti liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Leicesterissä asuva George Riggall sai yllättyä, kun posti toimitti hänelle verkkokaupasta tilaamansa farkut. Monien suomalaistenkin suosimasta Asos-vaateliikkeestä tilatut housut olivat nimittäin huomattavasti odotettua pidemmät.

Georgen tilaamien farkkujen lahkeen pituus piti olla 32 tuumaa, eli noin 81 senttimetriä. Housut olivatkin noin puolet ilmoitettua pidemmät. George Riggall jakoi kuvia housuista Twitterissä.

– Otin farkut esiin ja äitini alkoi itkemään naurusta. Emme voineet uskoa mitä minulle oli lähetetty, se oli niin outoa. En tiedä kenelle nämä housut sopivat, luultavasti eivät kenellekään!, Riggall kuvaili Buzzfeed-sivustolle.

Ylipitkistä farkuista otetuista kuvista tuli nopeasti hitti sosiaalisessa mediassa. Myös muut käyttäjät alkoivat jakamaan kuvia verkkokaupasta saamistaan, odotettua pidemmistä farkuista. Asos ei ole toistaiseksi vastannut median kyselyihin aiheen tiimoilta.