Hiltonin pikkuveli joutui vankilaan – narahti huumeista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Paris ja Nicky Hiltonin pikkuveli Conradin huumeongelmat nousivat päivänvaloon muutama vuosi sitten miehen jouduttua vieroitushoitoon. Nyt rikkaan suvun perijä on joutunut vankilaan, koska ei läpäissyt hänelle määrättyjä huumetestejä.

22-vuotias Conrad Hilton on tuomittu kahden kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen. Hänet määrättiin tammikuussa kolmeksi kuukaudeksi vieroitushoitoon, mutta mies ei suorittanut ohjelmaa loppuun. Tuomio oli tullut Conradin murtauduttua ex-tyttöystävänsä Hunter Salomonin kotiin.

Kaliforniassa vuonna 1919 perustetulla Hilton-hotelliketjulla on yli 500 hotellia ympäri maailman, ja se on ylivoimaisesti yksi maailman tunnetuimmista majoituspalveluita tarjoavista yrityksistä. Richard ja Kathy Hiltonin vanhin lapsi, Paris Hilton, on luonut hulppean omaisuuden omilla bisneksillään.