Isä ajoi päin punaisia – poika soitti poliisille

Autot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Aikuisten esimerkkiä ei voi väheksyä lasten kasvattamisessa. Nyt eräs poika on osoittanut tuntevansa oikean ja väärän eron niin hyvin, että se on jopa karistanut lojaaliuden omaa isää kohtaan.

Massachusettsissa sijaitsevan Quincyn hätäkeskus oli saanut erikoisen puhelun. Puhelimeen puhui viisivuotias poika. Hän kertoi isänsä ajaneen punaisia päin äidin uudella ja mustalla maastoautolla. Hätäkeskuspäivystäjä pyysi isää puhelimeen.

– Voi ei!, isä parahti ja pyysi poikansa puhelinsoittoa anteeksi.

Sky News kertoo uutisessaan, että isä ei saanut sakkoja käräyttämisestä huolimatta, eikä poliisi ryhtynyt lisätoimiin puhelun takia. Perhe oli ollut matkalla autopesulaan. Todistettavasti perheen lapsi osaa ainakin hätänumeron, josta tulee vanhemmille kiitosta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.