Kahvilayrittäjä piereskeli asiakkaansa ulos – videosta nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nettikahvilaa pitävä mies oli saanut tarpeekseen ravintolassa lorvineista asiakkaista. Yrittäjä halusi sulkea paikan, mutta ei saanut viimeiseksi jääneitä ihmisiä ulos. Sitten kahvilanomistaja keksi yllättävän keinon.

Netissä leviää parhaillaan viraalina video, jolla nähdään erikoiseen asiakaspalveluun turvautuva kahvilayrittäjä. Mies kävelee nettikahvilan asiakastilaan, laskee housunsa pakaroiden alapuolelle ja pieraisee. Sen jälkeen hän menee takaisin tietokoneelleen.

Asiakkaat alkavat pitää kiinni nenistään, kunnes he lopulta joutuvat poistumaan kahvilasta kammottavan löyhkän takia. Pierun pidättäminen on epäterveellistä, koska suolistossa olevat kaasut ja niissä olevat myrkyt imeytyvät takaisin kehoon. Siksi pierun pidättäminen rasittaa elimistöä.